Hvem er vi?

kontakt osLæs mere

Om next project

Next Project er en rådgivende produktionsvirksomhed indenfor møbler og inventar til kontorhuse, hoteller, specialbygninger og specialbutikker.

Selskabet er ungt, men har en mangeårig erfaring med at udvikle og producere møbler og inventar til danske og skandinaviske virksomheder, hoteller, institutioner og forretninger.

I dag er virksomheden udelukkende fokuseret på interiørløsninger, som er med et højt håndværksmæssigt niveau og til meget konkurrencedygtige priser.

Vores ekstreme fokus på høj kvalitet, gør, at vi samarbejder med en række agile samarbejdspartnere i Europa, der har samme tilgang til levering af produkter. 

Du vil fra første øjeblik du møder os mærke, at vi brænder for opgaven og dine projekter. Intet er vigtigere end at udvikle løsninger der bibringer dit projekt eller brand, det bedste. Design og hi-end kvalitets-håndværk er to ingredienser, der er utroligt vigtige for et navn ud af til. Det er vi os bevidste og går ikke på kompromis med tingene. Det tjener du penge på i sidste ende.