Om vores arbejde

kontakt osLæs mere

Produktion

Vores mange år i branchen med egen kvalitetsproduktion indenfor træ og stål, med en unik sammensætning af eksterne produktions partnere, betyder at vi altid kan løse opgaverne produktionsmæssigt.

Vi ser ikke at vi har retten til at udpege de bedste partnere til dit projekt, men at vi har pligten. Og vi er forpligtet lige fra produktionskvalitet til konkurrencedygtige priser og fuldendt levering til aftalt tid.

Installation

Når produktionsdelen er overstået, står den vigtigste del tilbage… installationen. Vores fagligt meget dygtige team af montører, er altid sat grundigt ind i produkterne og opgaverne. Om det er at opsætte et enkelt stålfag i en butik eller der skal apteres et fuldt færdigt kontormiljø på 40 etager med akustikvægge, reoler, lysninger og borde. Alle kender opgaven til bunds inden igangsætning. Det sikrer høj motivation og effektivitet på sitet, der er forudsætningen for succesfuld etablering.

Rådgivning

Om sagen er stor, lille, kompleks eller enkel er ikke det afgørende for os. Det er at vi kommer rigtigt i gang. Og det er for os at tilføre projektet den rigtige rådgivning og sparring.

Tag os med på råd så hurtigt du kan. Det er godt givet ud og vi er ikke kede af at bruge timer sammen med dig, der kan give de bedste løsninger senere i projektet.

Den lange erfaring vi har med rådgivning af utallige inventar- og møbelprojekter, giver dig stor sikkerhed for at dine ideer bliver ført succesfuldt ud i livet. På en måde hvor alle de tekniske krav og specifikationer er opfyldt. Og lidt til!

Vi kender til udfordringer med materialer, produktionsudfordringer, brugervenlighed og meget andet, der betyder du får den rigtige rådgivning undervejs.

Udviklingskompetence

I samarbejdet med os må du/arkitekten eller designeren forvente at vi stiller spørgsmål til den valgte løsning. Dette gør vi for at sikre at vi sammen med dig og/eller arkitekten kommer frem til den tekniske løsning, der passer bedst til projektet, deadlines og økonomi. Har du succes med vores løsninger, får vi også succes´en. Og vi elsker succes!